I samma veva som jag hittade en rättare plats för mig har hela min person blommat ut som kreatör om man säger...jag målar och tecknar som aldrig förr - väldigt produktiv- Jag älskar det men samtidigt så känns det som om jag inte har plats och tid nog med mitt BUBBLANDE .... SÅ jag förstår VAN GOGH varför örat åkte..... :)

han fick väl inte ur sig det han ville tillräckligt fort heller - tror jag :)

Jag målar helst med mina graffiti spray burkar - Abstrakt konst - där jag kan engagera HELA mig, älskar passionen och känslan av att det enda som existerar är nästa form - nästa färg! (Snacka om att praktisera Mindfulness :) 

Jag pysslar med det mesta som är kreativt tex tecknar, skissar, gör liite hemsidor, bloggar, scrapbooking, altering, bordsdukning och tårtskapelser (när andan faller på) Ger jag mig tusan på något - när Jag vill - så brukar det oftast fungera - förr eller senare... :) Men tar ofta nästan all energi, då gäller det att hitta något som kan ladda mig.. Ex, disney, musik högt hörlurar som täcker hela örat, eller lyssna på en bok.. allt samtidigt som jag arbetar med min mobil... DÅ tvättar jag min hjärna OBS! den är trygg och helig för mig!!

Eller så målar jag med då olika media....

Många av de kända kreatörerna hade/har ADHD vilket stärks av det som står i boken ADHD/ADD som vuxen - Så lyfter du fram dina styrkor 

Den boken är som min andra bibel och har hjälpt mig enormt mycket!

  Några exempel... 😎

En konstnärs hjärta är hans huvud ;)

Glöm inte bort att leva -NU!!!!!

Kommentarer

Susanna The chaufför

27.04.2017 05:38

Underbara! Du har talang! Keep going!

Senaste kommentaren

05.10 | 10:39

Jag skulle kunna lyssna på dig om och om igen

26.07 | 14:45

Så duktig du är! Vad kul🙃

31.10 | 08:01

Bra och intressanta punkter..
Fortsätt 🙂

19.06 | 04:16

Vi saknar dig oxå uffe kramar från oss

Dela den här sidan