omdömmen

Psykiatri veckan Norrköping 2013 mfl

Tjänare, Maria, det var jag som var intresserad av att köpa din vackra målning på Psykiatriveckan. Jag kanske får tillfälle att köpa en målning av dig vid annat tillfälle, när jag har mer pengar i plånboken. Jag kände igen mig mycket i det du berättade om din kamp fram till välmående, och det är glädjande att se hur bra du mår idag. Grattis.

Du kan hålla huvudet högt över att ha bemästrat den resa du har gjort. Och dessutom verkar du vara en god tjej. Härligt! Tomas

Kalix folkhögskola har jag även varit och föreläst på 

"Tack för att du hade möjlighet att komma och berätta din livsresa för oss! Gripande, tankeväckande och humoristisk. Ingen kan ha gått opåverkad från den stunden tillsammans med dig. En föreläsning som jag varmt rekommenderar till personal och politiker!"
Per Gawelund 

""Tack för att vi fick lyssna på dig, det var väldigt intressant och lärorikt. Du är stark och jag önskar dig fortsatt lycka till""

Anna Wernoff 

"Hej Maria!

Tack för en jätte bra föreläsning. Jag tycker att du är otroligt modig som vill och kan berätta det som du har varit med om i livet. Du gjorde det med värme och humor. Det var intressant och mycket lärorikt!

mvh Sofie"

Sofie Ringlund  

 Efter att ha levt i utanförskap och med en psykisk diagnos, har hon tagit sig ur detta och lever nu ett bra liv._

Man blev glad och stärkt av att höra Maria. Hon utstrålar glädje och stolthet."

Lillemor Björling, Borgs församling, Svenska kyrkan i Norrköping.

"Områdes chef Teresa Påhlsson i Norrköpings kommun :

Torsdagen den 16 Juni 2011 var Maria Johansson inbjuden för att berätta om sin bakgrund och där hon befinner sig idag. Hon berättade med sådan inlevelse och engagemang att alla av oss som lyssnade blev berörda. Marias förmåga att förmedla hur det är att leva med en funktionsnedsättning var fängslande. Hon berättade om sin resa från en tillvaro där inget fungerade till där hon är i dag, en pigg, glad och ytterst kreativ tjej som vet vart hon är på väg.

Ledningsgruppen kommer säkert att ha kontakt med Maria i framtiden för besök ute i verksamheterna!

Maria är modig och bjuder mycket på sig själv och delar med sig av hennes erfarenheter på ett berörande och lärorikt sätt. 

Det inger hopp för andra i liknande situationer."

Solurets verksamhet 

"Tack för att du kom och föreläste för oss. Du har gjort en resa som du delar med dig av på ett öppet och intressant sätt. Ett fortsatt lycka till!"

Sara Svensson 

Senaste kommentaren

05.10 | 10:39

Jag skulle kunna lyssna på dig om och om igen

26.07 | 14:45

Så duktig du är! Vad kul🙃

31.10 | 08:01

Bra och intressanta punkter..
Fortsätt 🙂

19.06 | 04:16

Vi saknar dig oxå uffe kramar från oss

Dela den här sidan